//FOREVER IMPERFECT
"..............................."
Monday, 11 February 2013 @ 09:26 | 0 Comment [s]

Ya ALLAH adakah ini benar Ya ALLAH ='/
Aku ingatkan engkau lah yang susah sangat nak lupakan aku . tapi sangkaan aku salah . disebaliknya engkaula yang senang sangat nak lupakan aku . mungkin aku makan masa yang panjang untuk melupakan engkau . lagi-lagi ada cigu praktikal muka yang hampir sama dengan kau di sekolah baru aku tu . muka dia memang sebijik . aku tenguk cigu tu membuatkan aku teringat ingat dekat engkau . seriously aku terkejut bila bukak fb kau nd tenguk relay kau dengan orang lain . tapi aku hanya pikir positif , bahawa relay kau tu hnya 'fake' . bila pikirkan balik , takkanla 'fake' perempuan tu post ayat-ayat dia untuk kau . yaa memang selama ini aku percayakan engkau . tapi kepercayaan aku tu tak guna . bila aku bukak facebook kau kali kedua , aku tengok semua post budak tu sudah takde . adakah kau sudah padam ? mengapa kau padam segala post dia untuk kau ? kenapa ? adakah kau takut aku baca ? bukankah orang macam itu yang kau mahukan?  bagi aku la kan , bukankah engkau tak suka buat relay dekat facebook ? tapi kenapa tetiba kau buat ? adkah engkau hendak cemburukan aku ? buat relay semata-mata untuk cemburukan aku ? eh , tolongla , jika engkau masih simpan perasaan terhadap seseorang , janganlah terima orang lain . nanti orang itu yang rasa sakitnya . bukannya engkau . janganlah engkau mempermainkan dia . hapuskanla perasaan kau tu dulu barula engkau mencintai orang lain . janganla na hapuskan orang yang sudah cintakan engkau, sedangkan engkau mempunyai perasaan untuk orang lain . ingatla bahawa dia mungkin lebih menyangi dan mencintai engkau daripada aku yang kurang ini .
 mybe kata-kata aku ini ,orang fikir aku masih menaruh harapan dekat kau , dan mybe juga tidak .
aku harap engkau tak patahkan kasih sayang budak tu untuk kau .
ASSALAMUALAIKUM ='''))


Older Post | Newer Post
THE DISCLAIMER

Assalamualaikum and Hi!Thank you because look in my blog, There is rule here.Don't be rude here and respect my privacy.before out of here,please leave your footpints =D.


NAVIGATION!

simple is better for me :) you want know me even futher ? haa ,let's stalk here





LET'S TALK!