//FOREVER IMPERFECT
HANYA MEREKA YANG SATU . HAHAHA :"D
Monday, 11 February 2013 @ 09:58 | 0 Comment [s]

Ya ALLAH mengapa air mataku ini mengalir berterusan Ya ALLAH . MENGAPA ?
adakah aku sudah mengecewakan hati mereka? adakah mereka anggap aku lebih dari kawan ? adakah aku tidak adil untuk mereka ?
aku buntu , aku bingung !!. aku tak tahu nak pilih siapa di antara mereka . aku tiada pilihan lain . jika aku pilih salah seorang dari mereka . pasti seorang lagi akan kecewa . dan pasti seorang lagi akan megundur diri untuk kawannya .
Ina sebenarnya tak tahu nak pilih siapa . tapi ina kene tunaikan janji ina untuk tahun ini . salah seorang daripada kau orang jika ikhlas untuk mengenali ina , jika sangggup , tunggula ina berapa lama yang mungkin . mungkin setahun? mungkin dua tahun ? dan mungkin juga empat tahun .yaa memang lama nak tunggu . ina rasa bagi orang yang ikhlas mungkin tak lama baginya . memang banyak cabaran dan dugaan yang akan datang  . mungkin juga hati kita berubah bukan ?. Inshaa ALLAH hati takkan berubah kalau kita ikhlas dengannya . walau macam mana sekali pun , ina tetap dengan pendirian ina sendiri . ina tetap dengan keputusan ina . kau orang kawan baik , kau orang juga karip . ina suka sangat tenguk cara kau orang berkawan . kau orang sweet sangat . jarangla ina jumpa kawan macam kau orang ni . berkorban untuk kawan . bergurau senda yang manis . merajuk sana merajuk sini . ish kelakar laa . HAHA . apa apa pun ina happy dapat kenal dengan kau orang walaupun kau orang ada simpan sesuatu dalam hati . lagi lagi _ _ _ _ _ _ _ . ina tahu apa yang awak hantar dekat kawan awak tadi petang tadi . dia undur diri , dan awak juga undur diri untuk kawan awak itu bukan ?. ina tahu apa isi ayat itu walaupun awak tak nak bagitahu ina . yaa ina tahu , awak banyak tahu tentang ina . ina story memacam dekat awak bukan? ina story sebab sebelum ni ina ta tahu apa isi hati awak . itulah ina story macam macam tanpa ina sedari . yang ina tahu hanya isi hati kawan awak sahaja . awak pun pendam saja kan . kalau ina tak tanya awak ritu , ina rasa sampai sekarang pun ina tak tahu . ina rasa ina buta dalam hati awak . ina tak nampak . akhirnya ina dapat tahu yang awak ni pendamkan sesuatu . ina sadis apabila awak dan kawan awak masing masing berundur diri untuk kawannya sendiri . ina hargai semua ini berlaku . ina tak tahu nak buat apa lagi . ina harap sangat , kalau di antara kau orang berdua tidak terpilih , tolongla janganlah kau orang putus kawan . janganla kau orang bercerai di antara satu sama lain . janganlah kau orang bergaduh . tolongla terima hakikat dan carilah yang lebih sesuai dan juga yang lebih baik untuk kau orang . mybe cara ina layan text kau orang membuatkan kau orang memberikan satu harapan untuk ina . dan ingat , harapan itu bukan harapan palsu bagi ina . Inshaa ALLAH ina akan menghargainya . walaupun ina tak berapa kenal kau orang , ina senang hati . story kau orang pun best . ina suka dengar story kau orang  masa kau orang berdua ni merajuk sesama sendiri . sangat kelakar bagi ina . ina dengar pun kau orang ni manja-manja bukan ? :') . walaupun ina tak ada dekat tempat kejadian , ina dapat banyangkan keadaan bagaimana kau orang . ingat pesanan terakhir , janganlah simpan hasrat dengki , hasrat benci , hasrat dendam pada diri awak berdua oke :') selagi kita hidup , kita boleh bersatu . dan kita juga masih lagi boleh berkawan :'D


Older Post | Newer Post
THE DISCLAIMER

Assalamualaikum and Hi!Thank you because look in my blog, There is rule here.Don't be rude here and respect my privacy.before out of here,please leave your footpints =D.


NAVIGATION!

simple is better for me :) you want know me even futher ? haa ,let's stalk here





LET'S TALK!