//FOREVER IMPERFECT
Fair,NOT Fair
Saturday, 2 March 2013 @ 09:35 | 0 Comment [s]

Adil , TIDAK adil .? mana satu ni ? ina tak tahula awak adil ataupun tidak . mungkin bagi awak adil . tapi bagi ina tidak adil . Firstly awak yang pesan jangan terima orang lain and after 2 days awak ada orang lain . oke fine . tak kisah pun actually . first-first memangla tak kisah . semua orang tanya jawapan sama sahaja 'TIDAK KISAH' jawab pun macam tiada  perasan . but now bila orang tanya , jawapan tetap sama . tapi hati?. hanya tuhan sjala yang tahu  . memang betul cakap orang , awal-awal memangla tak kisah. cuba tenguk lama-lama , 'api membara' . uh'? memang sebelum ini pernah ada perasan cemburu . tapi bila dah luahkan dan lepaskan segala , rasa reda . after beberapa minggu pula . perasaan tu timbul kembali tanpaku sedari . haha ciet! . tak tahu kenapa timbul .mungkin sudah start sayang . mungkin atas layanan awak kepada dia . ina tenguk dua minggu ini , awak banyak jumpa diakan? kalau jumpa ina pun just biasa-biasa sahaja . tapi bila dengan dia , awak layan dia macam ina ni tak wujud . oke , ina tahu ina ni hanya 'papan kenyataan' jumpa kalau perlu sahaja . tidak mengapala . mungkin dia banyak story untuk awak . mungkin dia pandai layan awak . mungkin dia pandai ambil hati awak . pandai bergurau semuanyakan . mungkinla . ina hanya fikir positive sahaja supaya tiada timbul apa-apa perasaan yang menyakitkan . yaa ina tahu , ina tak pandai nak layan awak , ina tak pandai nak ambil hati awak . ina sebenarnya bukannya tak pandai semua tu . tapi ina kekok .ina pelik . serious ina pelik . ina pelik sebab dengan orang lain ina oke . tapi sampai sahaja dekat awak , ina kekok . ina cakap pun ala kadar jekan . yaa ina sedar . ina cakap dengan awak pun macam nak tak nak je cakap . hm . kekadang lalu depan awak berdua pun ina malas nak tegur . kalau boleh tak nak lalu . dan kalau boleh juga tak nak pandang langsung . ina bukan benci , tapi ina sakit . ina rasa yang sakit tu . awak story dengan dia macam-macam . then kalau ina tanya soalan yang sama awak tak nak pula bagitahu . story pun tidak . so memang sejak dari itu , ina pasrah . ina memang tak nak tanya apa-apa soalan pun . if kalau ina jumpa pun ina cuma smile sahaja . sekurang -kurangnya ina hormat awak . itula untuk ina mengelak dari awak . asalkan awak bahagia dengan dia orang kedua awak . 

ada ke orang yang sanggup berkongsi ? ada ke ? tak mungkinla yang sanggup tu tak rasa sakitnya bukan  ? mestila ada . huh'? aku terkejot juga apabila aku dpat tahu bahawa SITI SABRINA anak norazman ni ada madu . kembarla katakan . redha sajala .aku tidak akan salahkan sesiapa , aku tetap salahkan diri aku sendiri . actually memang aku salah sebab tak pandai nak layan dia . bukan ape , aku kekok apabila dengan dia . tak pernah pernah pula aku kekok macam ni . tak apala , bagus juga kalau dia ade budak tu , bole la dia lepaskan kasih dan sayang dia dekat budak tu bukan ? :')  hm sokayla . orang pertama lepaskan untuk orang kedua . 
Hope awak bahagia dengan dia :'D 
 


Older Post
THE DISCLAIMER

Assalamualaikum and Hi!Thank you because look in my blog, There is rule here.Don't be rude here and respect my privacy.before out of here,please leave your footpints =D.


NAVIGATION!

simple is better for me :) you want know me even futher ? haa ,let's stalk here





LET'S TALK!